Expositie LuuXX Budel in Maarheeze

MAARHEEZE – De werkgroep Exposities AK de Smeltkroes verzorgt tot 30 mei 2023  een expositie met werken van de cliënten van LuuXX Budel. De tentoonstelling is te zien in De Smeltkroes te Maarheeze. Het zijn veelal kleurrijke schilderijen en sculpturen die te zien zijn in De Smeltkroes. 

LuuXX Budel is een kleinschalig dagbestedingscentrum voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vaak ontstaat een kunstwerk door samenwerking tussen cliënten. Naast het bezoeken van de expositie in De Smeltkroes kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur terecht bij LuuXX Budel aan de Dr. Anton Mathijsenstraat 32 in Budel. Hier kunt u nog meer moois bekijken of eventueel een bestelling naar wens plaatsen. De werkgroep Exposities van AK de Smeltkroes wenst u veel kijkplezier. De openingstijden (onder voorbehoud)  zijn maandag tot en met vrijdag vanaf 14.00 uur, bel vooraf even naar 0031 495 593219 om zeker te zijn.