Accordeon- en Harmonica Treffen Nederweert

NEDERWEERT – De afgelopen wintermaanden hebben ze elke maand een Accordeon- en Harmonica Treffen georganiseerd in Nederweert. Op zondag 23 april is de laatste muziekmiddag van dit seizoen weer in zaal “de Pinnenhof” te Nederweert. De bedoeling is om deze muziekmiddag zeven optredens te organiseren van goede amateurmuzikanten uit Nederland, België en Duitsland. Ze beginnen om 13.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Elke muzikant speelt een half uur. De muzikanten worden begeleid door drummer Jos Lamerichs wat meer sfeer en ambiance geeft. Tevens is Ben Leijnse bereid voor goed geluid te zorgen. De toegang tot deze muziekmiddagen is gratis en voor consumpties worden normale prijzen gerekend. Ook kan er gedanst worden.

De muzikanten van deze middag zijn:
1. George en Germaine
2. Gunther Juchems
3. Jean Verlaak
4. Leijnstaler Muzikanten
5. Ton van den Sigtenhorst
6. Peter Moonen
7. Bart Korsten

Kom voor gezellige en herkenbare accordeon- en harmonicamuziek uit de zestiger en zeventiger jaren naar “de Pinnenhof” te Nederweert“.