Sporting Pelt – Achilles Bocholt

PELT – Handbal Sporting Pelt zit in dat vervelende hoekje waar de klappen vallen! Het verschil afgelopen weekend was het verschil tussen een fitte selectie en een niet-fitte selectie. Het is ondertussen bekend dat we vele spelers moeten missen en op de koop toe viel ook Louis Vandebeeck al snel uit met een gekloven kin. Maar toch liet Sporting zich wat te gemakkelijk naar de slachtbank leiden. Mentaal was het voor de overgebleven selectie moeilijk om zich naast de tegenstander te hijsen. Hierdoor werd het een ongelijke strijd: 4-7 (10 min), 9-13 (20 min) en met 12-20 aan de rust was alles gespeeld! In de overbodige 2e helft drukte Bocholt nog 10 minuten door (16-30) alvorens het gaspedaal te lossen. De wedstrijd kabbelde voort (22-36 na 50 min) en uiteindelijk de harde, maar correcte 26-39 eindcijfers. Deze week de kopjes even samen steken en proberen het moraal weer omhoog te krijgen want zaterdag mogen we HUBO handbal partij geven!