Hengelcursus voor Senioren in mei door HSV ‘t Tipke

MAARHEEZE – HSV ’t Tipke gaat een hengelcursus voor senioren verzorgen. Op de maandag- en donderdagmiddagen in mei, wordt een hengelcursus gegeven door 2 leden met 150 jaar ervaring, dus dat komt goed! Belangstellenden leren het populaire feeder vissen, dit is het hengelen met een werphengel met een dunne hengeltop en een voerkorfje. Wanneer u de cursus hebt gevolgd, kunt u later aan uw kleinzoon of kleindochter laten zien hoe je een visje moet vangen. U krijgt een 1-op-1-begeleiding zodat u in één middag weet hoe u moet hengelen. ‘t Tipje durft de cursisten zelfs vangstgarantie te beloven zodat zij  ook zo’n mooie vis kunnen vangen. (zie foto) 

De vergoeding voor de kosten, die de vereniging moet maken, bedraagt €10. Hebt u geen hengel: Geen nood, ‘t Tipke heeft alles beschikbaar m.u.v. een stoeltje, dat dient u zelf mee te nemen! Hebt u interesse en beheerst u de Nederlandse taal? Stuur een mail naar secretaris@hsvtipke.nl of neem contact op met Henk Boonen, tel. 0031 6 1458 0893. Aanmelden kan vóór 24 april. Graag ontvangen wij u in ons clubhuis aan de Driebos 4, 6021 PD Budel. (Dit is aan de oever van het Greunvengat te Maarheeze).