Peter de Goey Persoonlijk Kampioen 1e Klasse 2023 Biljartkring Cranendonck

CRANENDONCK – De finalewedstrijden in de eerste klasse werden dit  jaar georganiseerd door B.V. “BVM” in “De Smeltkroes” te Maarheeze.  Uit een totaal van 13 deelnemers plaatsten zich 6 spelers voor de finale waarin gedurende 5 speelronden werd gestreden om de persoonlijke kampioenstitel in de eerste klasse. Al tijdens de 1e ronde waren het Peter de Goey, Jan Soors en Harry Geilenkirchen die de toon zetten door hun eerste partij te winnen.

Tot en met ronde 3 voerden Peter de Goey en Jan Soors afwisselend de ranglijst aan.

Tijdens ronde 4 wist Harry Geilenkirchen echter naar de tweede plaats te klimmen door Jan Soors te verslaan met 15 punten. Het beloofde dus een spannende ontknoping te worden tijdens de allerlaatste ronde tussen de genoemde drie spelers. Dat het spannend was komt volledig tot uiting in de einduitslag waar het verschil tussen de nummers 1 en 3 slechts 1 punt bedroeg. Peter de Goey werd tot winnaar uitgeroepen op grond van het behaalde moyenne over alle finale partijen.

Biljartkring Cranendonck feliciteert de deelnemers met hun behaalde resultaten. (Zie elders op de sportpagina’s)

Foto Peter de Goey