Koryosports, een nieuwe generatie wedstrijdsporters

REGIO – Een nieuwe generatie jonge wedstrijdsporters is afgelopen zaterdag in Oss de mat opgegaan. Emoties, doorzettingsvermogen, karakter en de wil om te winnen en dat in een contactsport, was de drijfveer van de sporters van Koryosports tijdens dit toernooi. Ondanks de zeer jonge leeftijd van de sporters, 4 tot 13 jaar, waren er veel  mooie en sportieve momenten te zien op de mat en werden er veel podiumplaatsen behaald door het KoryoSports Team. Van de 17 sporters wisten 15 sporters een ereplaats te behalen. 

Dit is een hoge score voor sporters met geen of minimale wedstrijdervaring. Toch is het belangrijkste de groei in zelfvertrouwen van kinderen door überhaupt de mat op te gaan. 

1e plaatsen voor Teun Mutsaers, Rick Verbaandert, Selim Mohamed, Colin van der Meyden, Haja Saudatu Bah en Ramariya Sapateh

2e plaatsen voor Alejandro Rodriguez, Daley Oosteman, Malik Mohamed en Viyaan Kakkar.

3e plaatsen voor Jax Gorrissen, Hailey Nurmohamed, Maximus Overmeyer, Ghazal Sharifa en  Vihaan Kakkar.

Ryan en Chris hebben geen podiumplaats, maar ondanks hun zeer jonge leeftijd lieten zij mooie partijen zien!

Koryosports wil  Tapia Sports bedanken voor de organisatie van dit invitatietoernooi. Daarnaast een dank aan de  coaches en scheidsrechters van KoryoSports Anthony, Chantal, Sabrine, Robin, Niëlle en Jordhan om dit toernooi te laten slagen en voor de behaalde resultaten. Eindresultaat, een nieuwe generatie sporters staat klaar voor een toekomstige sportieve wedstrijd sportbeoefening.