Overdagkoor Daytime (Pelt) in CC Palethe

PELT – Na het succes op de World Choir Games 2021 en op het Volkorenfestival in Valkenswaard in 2022 zijn de verantwoordelijken van de Peltse zanggroep Daytime gestart met de voorbereidingen van een eigen concert in het voorjaar van dit jaar. En op 6-7 mei is het zover: op zaterdag om 20 uur en op zondag om 15 uur kan u terecht voor een uniek optreden in CC Palethe in Overpelt. Met een ietwat aparte muziekkeuze en muzikale begeleiding én verrassende arrangementen brengt Daytime vooral herkenbare tophits in een kleurrijk lentesfeertje. U kan kaarten bestellen vanaf nu door te storten op rekeningnummer BE39 9731 8125 2719 van “Daytime-Pelt” met de mededeling “6 of 7 mei / naam en voornaam / aantal gewenste tickets” en dan liggen ze voor u klaar aan de kassa., maar wees er snel bij want de tickets vliegen de deur uit! Voor meer inlichtingen kan u terecht op koor.overdag@gmail.com