‘Pasar aan de Achelse Kluis’ zoekt wandelbegeleiders

ACHEL – Voor een nog op te starten vrijetijdsproject rondom de Achelse Kluis zoekt Pasar enthousiaste vrijwilligers. Op de site van deze schitterende locatie krijgt Pasar een eigen stek om deze locatie te laten uitgroeien tot een belevenisplaats rondom stilte, onthaasting en tijd. Met betrekking tot dit item trok Pasar enkele ‘stilte wandelexperts’ aan als coaches voor groepjes tot 15 personen. Om het randgebeuren rond dit pilootproject invulling te geven zoekt Pasar nog vrijwilligers. Het is de bedoeling dat zij op pad gaan met groepjes van wandelaars die iets meer van de streek, haar natuurlijke rust en stilte wil ervaren. Zoals jij dit als wandelaar ook wel weet leent dit enorm mooi wandelgebied er zich perfect toe. Als jij dit ‘Groote Heidegevoel’ wil helpen uitdragen naar het brede publiek toe en  hier af en toe een beetje eigen vrije tijd in wil steken dan willen we jou verwelkomen in onze groep. Je hebt hier niet echt specifieke kennis voor nodig al zal het wel duidelijk zijn dat jij graag met mensen omgaat en hen tijdens een wandeling wil laten kennismaken  met de streek. Als background fungeert de grootste Vlaamse vrijetijdsorganisatie Pasar welke je zal bijstaan in de praktische organisatie ervan.  In het weekend van 3 en 4 juni willen we van start gaan tijdens de officiële opening van het inspiratiepunt van de Groote Heide aan de Achelse Kluis. Om Pasar te leren kennen kan je even surfen naar www.pasar.be. Indien je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan dit vrijetijdsproject mag je ons een email sturen zodat we je kunnen verwittigen op een gezamenlijk infomoment. Natuurlijk zijn Nederlandse wandelbegeleiders ook welkom. Voor meer info of om je te melden als begeleider kan je een mail sturen naar rita.meekers@pasar.be of naar antoon.duisters@telenet.be