KennisMakers-bijeenkomst 

WEERT – Maak kennis met Erik Coolen en Rick Steijvers tijdens de KennisMakers-bijeenkomst op 6 mei om 13.00 uur bij Bibliocenter Weert. Deze bijeenkomst is gratis te bezoeken en biedt de kans om zelfbewust te worden en in de actiestand te komen om de grote wereldproblemen aan te pakken.

Steeds meer mensen beseffen dat we de grenzen van onze planeet voelen en onze relatie met de aarde moeten veranderen. Maar hoe pak je dit aan? Erik Coolen en Rick Steijvers bieden praktische handvatten en dagen je uit om het innerlijke proces aan te gaan. Want menszijn kan méér zijn dan wat je denkt, en het is essentieel om hedendaagse uitdagingen vanuit een andere basis aan te pakken.

Erik Coolen en Rick Steijvers
Erik Coolen is Cranio-sacraal therapeut en biedt een liefdevolle en helende hands-on therapie die het zelfgenezend vermogen stimuleert en je ziel verruimt. Rick Steijvers is psychosociaal therapeut en heeft zijn eigen bedrijf Flowbyrivers gestart om het menselijk welzijn in het bedrijfsleven en daarbuiten te vergroten.

Toegang is gratis, maar meld je wel even aan via de website www.bibliocenter.nl/activiteiten.


Deze activiteit vindt plaats in het kader van het project KennisMakers. Heb je een passie die je graag wil delen met anderen of heb je specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend is? Oftewel, ben jij een KennisMaker? Dan kun je samen met de bibliotheek jouw kennis delen met anderen. De bibliotheek is bij uitstek de plaats om dat te doen. Stuur een bericht naar kennismakers@bibliocenter.nl of laat je gegevens achter bij één van de medewerkers van Bibliocenter. Zij nemen dan contact met je op. Commerciële initiatieven zijn uitgesloten van deelname.