Met de Seniorenvereniging naar De Keukenhof!

MAARHEEZE – Op woensdag 3 mei organiseert Seniorenvereniging Maarheeze een speciale lentetocht met een bezoek aan de Keukenhof en de bollenvelden. Met een volle bus vertrekken ze om 08.30 uur vanaf ‘Onze School’. Om de rit naar Lisse te onderbreken wordt er onderweg een tussenstop gemaakt en kan iedereen even de benen strekken en  genieten van een  kopje koffie met gebak. Het gezelschap zal dan tegen 12.00 uur bij de Keukenhof zijn. Tot 16.00 uur is er tijd om rond te wandelen in dit mooie lentepark en het kleurenfestijn van al die voorjaarsbloeiers te bewonderen. Natuurlijk gaan ze ook een kijkje nemen bij de bloemenshows in de paviljoens. Daarna zal het fijn zijn om even in de bus te zitten en wat uit te rusten. Dat kan tijdens de rondrit langs de bollenvelden gemaakt worden. Dit fleurig (en hopelijk zonnig) dagje wordt afgesloten met een diner in restaurant De Engel in Houten. Het kan niet anders of dit wordt een prachtige dag!