Niet Schieten! In De Hofnar 

VALKENSWAARD – Op vrijdag 5 mei komt de voorstelling ‘Niet Schieten!’ van de ‘Mannen van niks’ naar Theater De Hofnar. Maarten, Erik en Arend staan al jaren met veel succes op het podium. Mooie voorstellingen met een verhaal. 

Ongezouten mening
De lach hangt aan de spreekwoordelijke kont en de mensen genieten daarvan. Met een kritische en relativerende blik beschouwen zij kleine en grote zaken die de mens raken en geven daar telkens een onnavolgbare twist aan. Logica lijkt soms ver te zoeken. Ze hebben overal een mening over, maar wat voor mensen zijn zij eigenlijk zelf? In al hun eerlijkheid tonen zij zich kwetsbaar, maar ligt de humor altijd weer op de loer. Ze laten de mensen hele avonden lachen omdat ze het niet kunnen laten. Maar mag dit nog wel? Is dit in deze tijd nog wel woke? Zijn zij wel woke? En wat betekent woke eigenlijk? 

Info & kaarten  

De Hofnar gaat over op een nieuw kaartverkoopsysteem. Het is daardoor vanaf zondag 23 april tijdelijk niet mogelijk om via onze website kaarten te bestellen. Wel kun je de kaarten bestellen via de kaartverkoopbalie via kaartverkoop@hofnar.nl of bel naar 040-2074010. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur. 

Ron de Gruyl