Rommelmarkt Jong Nederland Budel-Schoot

BUDEL-SCHOOT – Op zondag 7 mei vindt wederom de jaarlijkse rommelmarkt van Jong Nederland Budel-Schoot plaats. De rommelmarkt begint om 10.00 en eindigt om 14.30 uur en vindt plaats op het terrein bij de blokhut van Jong Nederland, achter gemeenschapshuis ‘de Reinder’ in Budel-Schoot.  Op vrijdagavond 5 en zaterdag 6 mei kunnen de bewoners van Budel-Schoot hun spullen aan de straat zetten, deze worden dan opgehaald door vrijwilligers van Jong Nederland. De bewoners van Budel-Schoot krijgen een flyer in de brievenbus waarop duidelijk staat in welke straten de spullen vrijdagavond opgehaald worden en in welke straten op zaterdag. Mensen van buiten Budel-Schoot die spullen willen doneren, kunnen deze op vrijdag 5 mei of zaterdag 6 mei afgeven bij de blokhut van Jong Nederland (Grootschoterweg 121). Op zondag 7 mei worden al deze spullen voor een heel schappelijk prijsje verkocht. Er worden tweedehands pareltjes verkocht in de volgende categorieën: kleding, oud ijzer, elektronica, meubels, schilderijen, serviesgoed en andere huis- tuin- en keukenbenodigdheden, speelgoed, multimedia en boeken. 

Naast de reguliere verkoop zullen de extra bijzondere artikelen per opbod verkocht worden. Ook zijn er loten te koop voor het ‘Rad van Avontuur’, waarmee geldprijzen te winnen zijn. Op het terras kun je terecht voor een hapje en een drankje. De entree bedraagt €2, maar kinderen onder de 12 jaar kunnen gratis naar binnen. Het belangrijkste is dat de opbrengst van de rommelmarkt volledig naar de jeugdvereniging gaat!