Spelletjesmiddag in ’t Buuls Zitje

BUDEL – Wekelijks zijn er veel activiteiten in Trefpunt ’t Buuls zitje. Je kunt er behalve gewoon een praatje maken ook kaarten, rummikub spelen, knutselen, schilderen of lunchen. Nu wordt de kaartmiddag op dinsdag maar matig bezocht en daar gaat dit artikeltje over. De twee gastvrouwen zoeken nog geïnteresseerden die mee willen kaarten (Amerikaans) jokeren) of bezoekers die een ander spel willen doen, bijvoorbeeld skip-bo of rummikub, maar suggesties of andere ideeën zijn altijd welkom. We willen er dus een algemene spelletjesmiddag van maken. De middag is van 13.00 tot 16.00 uur en je hoeft je niet aan te melden. Ook kunnen bezoekers op andere dagen nog meedoen met knutselen op woensdagmiddag of rummikub spelen op donderdagmiddag. Loop gewoon eens vrijblijvend binnen. Je vindt ’t Buuls Zitje in MFC de Borgh naast de foyer, adres is Dr. Anton Mathijsenstraat 15. Nog vragen? Je kunt altijd nog mailen: buulszitje@gmail.com of telefoneren 0031 6 10227398 Hopelijk tot ziens!!