Zomeravond voetbalcompetitie 

BUDEL-DORPLEIN – Elke woensdag en donderdagavond wordt op de velden van Rood-Wit ’67 in Budel-Dorplein gespeeld voor de zomeravondcompetitie voetbal. Er zijn momenteel twee koplopers in de zomeravond competitie BZA-Buul

Lammers Beton – Edah Boys: 2-3
Lammers Beton begon de wedstrijd goed. Dat resulteerde ook in een 2-0 voorsprong. Maar Edah Boys bleef loeren op kansen en kwamen met prima doelpunten weer gelijk; 2-2. Nadat Edah Boys 2-3 op het scorebord had laten zetten, deed Lammers Beton er alles om nog een puntje mee te nemen. 

Brabant Totaal Afbouw – Statera Family Office: 2-2
Beide teams waren gebrand op een overwinning. Statera Family Office wilde na de nederlaag van vorige week graag laten zien dat ze als nieuweling voor de titel mee willen strijden. Doelkansen over en weer leidden ertoe dat beiden met een punt genoegen moesten nemen.

FC ZAS United – FC Verhoeven Dakdekkers: 2-2
In een attractief duel waren de kansen goed verdeeld. Een sportieve wedstrijd met kansen aan beide zijden resulteerde in een gelijkspel.  Beide teams moesten dan ook genoegen nemen met een punt, Dat was gezien de krachtsverhoudingen ook het juiste resultaat.

Veldsink van Hunsel & Govers – Heikanters: 6-0.
De kampioenen van vorig jaar wist ook in de derde wedstrijd van dit seizoen overtuigend te winnen.  Weliswaar kregen de Heikanters kansen om te scoren, maar helaas voor hen lukte dat vanavond niet. Veldsink van Hunsel & Govers daarentegen vond het doel wel en stonden geen tegentreffer toe.

Tim Recruitment/de Wielerbaan – FC de Hitsige Willy Haon: 3-9
Het eerste kwartier ging het nog gelijk op in deze wedstrijd, Daarna scoorde FC de Hitsige Willy Haon binnen 8 minuten drie keer.  Daarmee was de wedstrijd eigenlijk al beslist. Tim Recruitement /de Wielerbaan kon nog wel met 3 doelpunten de eer redden, maar moest duidelijk het onderspit delven.

De stand en het programma staan elders op de sportpagina’s in de krant of kijk op http://bza-buul.webs.com/