Belgische top muzikanten in Lommels muziekcafe

LOMMEL – Op zaterdag 29 april om 21:00 uur treden Nils de Caster, Sara de Smedt en Bart Vervaeck op bij Studio Pronk in Lommel Barrier. Dit bijzondere optreden wordt ondersteund door de energieke supportact Two Stroke Wasp met de Lommelse Danny Vandenberk en Andy Hendriks.

Nils de Caster, een bekende naam in de Belgische muziekwereld, is een getalenteerde multi-instrumentalist en zanger. Hij heeft samengewerkt met diverse artiesten zoals Jan De Wilde, Wannes Van de Velde en Laïs. Sara de Smedt, een jonge maar veelbelovende zangeres, heeft haar sporen al verdiend als backing vocalist voor o.a. Axelle Red en Gabriel Rios. Bart Vervaeck is een gepassioneerde gitarist en songwriter die al vele jaren actief is in de Belgische muziekscene. Deze drie getalenteerde muzikanten zullen hun krachten bundelen en het publiek betoveren met hun unieke samenspel en prachtige nummers. Deze avond zullen ze hun nieuwste album ‘Take this stone’ presenteren. Het belooft een avond te worden vol emotie en sfeer. Two Stroke Wasp zal de avond openen met hun explosieve mix van rock en blues. Deze jonge band uit de regio heeft al vele harten gestolen met hun energieke optredens en catchy songs. Het optreden van Nils de Caster, Sara de Smedt en Bart Vervaeck met supportact Two Stroke Wasp vindt plaats bij Studio Pronk, een gezellige locatie in Lommel Barrier. De deuren openen om 18:00 uur en het optreden begint om 20:00 uur. Dit unieke concert is gratis toegankelijk. Wees op tijd, want de plaatsen zijn beperkt. Mis deze avond vol muzikale hoogtepunten niet!