Binnenkijken bij Hamont-Achelse kunstenaars

HAMONT-ACHEL – Heb je altijd al eens een kunstenaarsatelier van binnenuit willen zien? ‘Atelier in beeld’ is het grote atelierweekend voor beeldende kunstenaars in gans Vlaanderen en Brussel, dat jaarlijks plaatsvindt in mei.

Op zaterdag 6 en zondag 7 mei kan je tal van inspirerende plekken bezoeken. Ook in Hamont-Achel zetten enkele kunstenaars hun deuren open. Zo kan iedereen een kijkje nemen bij Piet Kerkhof en Heleen Dekkers aan Mulk 52. Zij laten keramiek zien. 

Estella Van Vlierden aan de Leerlooiersstraat 6 maakt schilderkunst, collage en papier maché. Bezoekers kunnen op deze adressen terecht op zaterdag 6 mei van 14.00 tot 18.00 uur en van 19.00 tot 22.00 uur en op zondag 7 mei van 11.00 tot 17.00 uur.

Leen Gys aan de Zandstraat 10 stelt  beeldhouwkunst, collage, schilderkunst, installatiekunst, keramiek, tekenkunst en textiel tentoon. De bezoektijden zijn hier  op zaterdag 6 mei van 14.00 tot 18.00 uur en op zondag 7 mei van 11.00 tot 17.00 uur.            

Atelier in beeld is een initiatief van Kunstwerkt, alle ateliers zijn gratis en zonder reservatie te bezoeken. Voor meer info  www.atelierinbeeld.be