Comeback Niels Van Sloot

PELT – Met enige trots kondigen wij een ‘nieuwe’ speler aan. Niels Van Sloot, nog altijd maar 26 jaar, gaat zijn pantoffels terug van de haak halen en er weer in zijn gekende stijl in vliegen!

Robin Schoenaker, zopas voor 2 jaar verlengd, gaat weer als opbouwer spelen waardoor we op zoek waren naar een collega voor die andere cirkelspeler, Gaëtan Vanhaesendonck. In de zoektocht naar een bijkomende cirkelspeler was het profiel uitgeschreven om complementair te zijn met Gaëtan. Er waren enkele kandidaten, maar toen de brandende ambitie van Niels, alias Fons, ons ter ore kwam was het binnen enkele dagen beklonken. Na een positief gesprek met de trainersstaf was de goesting van Niels alleen nog maar toegenomen!

“Ik heb het handbal afgelopen seizoen verschrikkelijk gemist! Ik ben enkele keren komen kijken en zeker na het zien van de bekerfinale was mijn beslissing om terug te komen een feit. De ploeg, de supporters,… ik kon niet meer langs de kant blijven toezien. Bovendien is mijn privé- en werksituatie danig verbeterd waardoor de combinatie van het handbal met mijn job opnieuw goed doenbaar is. Ik ben wel wat bijgekomen, maar ik ga keihard werken om messcherp aan de start te verschijnen. Ik begin er onmiddellijk aan! Ik ben de club dankbaar dat ik deze kans opnieuw krijg en kijk ernaar uit om samen met Gaëtan de cirkel te bemannen.”

Welcome back, Niels!

Foto : Zima Fotografie