Hamonter dance en een videoclip in AI

HAMONT/REGIO – Roel Tijskens, Bocholtenaar maar afkomstig uit Hamont, vult zijn vrije tijd met het semi-professioneel componeren en producen van elektromuziek. Op regelmatige basis verschijnt zijn werk op de Antwerpse labels Fenix Fire Records en Dark Distorted Signals of op zijn eigen label Raving Daddy. Eind maart is onder zijn alter ego Jack Matthew Tyson zijn nieuwste EP “Particular Tripper” uitgekomen op Fenix Fire Records. Voor één van de vijf tracks, ‘Space Tripper’, heeft hij zelf met behulp van Artificial Intelligence een videoclip in elkaar gestoken. Willekeurige foto’s werden hierbij zodanig vervormd dat er onder andere astronauten en ruimtetuigen te zien zijn, in een buitenaards decor. In de videoclip maakt een mengelmoes van personen zich in een soort parallelle, virtuele wereld, klaar om af te reizen naar een dance-festival in space waar iedereen blij is elkaar te zien en waar er een zalige, vrolijke sfeer heerst en waar er volop gefeest en gedanst wordt. Het nummer is instrumentaal maar er wordt werk gemaakt van een versie met zang. De video vind je hier: bit.ly/3USeO4J 

De EP en andere nummers staan op Spotify: bit.ly/43NHrEp