Programma Koningsdag donderdag 27 april 2023 te Budel

BUDEL – Op 27 april zijn er weer tal van activiteiten in Budel. Deze vinden allemaal plaats in het centrum van Budel op de Markt en het Capucijnerplein.

Van 9.00 tot 16.00 uur: Vrijmarkt op het Capucijnerplein/Markt voor en door jong en oud. ( Non-profit) Na afloop van de vrijmarkt dienen alle niet verkochte spullen/goederen weer mee naar huis genomen worden. Enkele plaatsen in het centrum worden ingenomen door het Oranje Comité. Gelieve aanwijzingen op te volgen. Voor de veiligheid van de deelnemers staat het Oranje Comité Budel géén auto’s binnen het afgezette terrein toe. Evt. aanhangers mogen het terrein opgeduwd worden. Gedurende de Vrijmarkt heeft het Oranje Comité gezorgd voor een aantal leuke activiteiten. 

Van 10.00 tot 16.00 uur: Paintball; met medewerking van, is achter café de City bar een Paintball terrein aangelegd. Onder begeleiding van enkele medewerkers van het Oranje Comité en tegen een kleine vergoeding kun je jouw doel proberen te raken. Om 14.00 uur is er een demonstratie. Dus… wil jij zien hoe het er meer professioneel aan toe gaat? Kom dan kijken naar de demonstratie!

Van 12.00 tot 14.00 uur: We krijgen ook bezoek van Oki en Doki die prachtige creaties maken met hun ballonnen voor de allerkleinsten.

Tussen 10.00 en 15.00 uur: Samen met kinderatelier Doedels mogen de kinderen een armbandje maken of een kroon versieren. 

Om 13.00 uur: Omstreeks 13.00 uur worden de winnaars bekend gemaakt van de kleurwedstrijd.(de kleurplaten zijn reeds uitgedeeld op de scholen). Aansluitend gaan we starten met de Koninklijke Race. Inschrijven, geheel gratis, vanaf 12.50 uur. Jouw naam wordt gekoppeld aan een nummer welke correspondeert aan een gekleurde bal. Deze ballen worden op een baan voorgebracht. Voor de winnaars zijn er leuke prijzen. Bijzijn is meemaken! Het is wel belangrijk om de aanwijzingen van het Oranje Comité te volgen.

Kortom volop plezier in het centrum van Budel!