Moeilijke onderwerpen in Theater De Hofnar 

VALKENSWAARD – Op vrijdag 12 mei zal Diederik Jekel met zijn nieuwe voorstelling Eerste Hulp Bij Moeilijke Onderwerpen publieksvragen live proberen te beantwoorden als een soort Willem Wever voor volwassenen. Wat was er nou precies voor de oerknal? En waarom worden vogels niet geëlektrocuteerd als ze op stroomleidingen zitten?

EHBMO doos

Eén avond en je kunt gegarandeerd meepraten met de belangrijkste onderwerpen die vandaag de dag spelen. Diederik legt met humor en simpele voorbeelden uit wat er speelt zodat het publiek zelf een standpunt in kan nemen. Een super fijne avond met genoeg weetjes waarmee je vervolgens iedereen op het werk versteld kunt doen staan. Wie weet word je eigen vraag ook nog beantwoord. Voorafgaand aan de voorstelling kan het publiek zelf vragen voor Diederik opschrijven en in een daarvoor bestemde EHBMO doos stoppen. Deze vragen worden vervolgens tijdens de voorstelling door Diederik vakkundig en zo goed mogelijk beantwoord.

Over Diederik Jekel

Hij vertelt al ruim tien jaar lang over wetenschap op diverse plekken en op veel verschillende media. Hij verscheen in programma’s als Wie is de Mol en wekelijks in Beat the Champions. Daarnaast vertelt hij veel over wetenschappelijke onderwerpen zoals Corona en ruimtevaart bij RTL Boulevard en schuift hij regelmatig aan bij talkshows als Jinek en OP1. Hij maakt programma’s voor jong tot oud, is de stem van Brilsmurf in de Smurfen en het Verloren Dorp en heeft twee boeken geschreven en drie filmscenario’s. 

Info & kaarten  

Voor meer informatie of voor het bestellen van kaarten kun je een kijkje nemen op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is geopend op ma, di en do van 13.00 tot 17.00 uur (0031 40 2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl