Miss Curve Nederland

REGIO – Op 13 mei vindt de finale van de verkiezing Miss Curve Nederland plaats, een missverkiezing voor dames met een maatje meer. Ook  Brienneke Verbeek (22 jaar) uit Swartbroek in Limburg heeft een plaats in de finale weten te bemachtigen. “We zijn met 26 finalisten, we praten met elkaar overal over alles, we kunnen samen ontzettend lachen, maar kunnen ook een traan met elkaar delen. Dit omdat we al veel dezelfde dingen hebben meegemaakt en hier met elkaar over kunnen praten. We zijn nu in de aanloop naar de finale die op 13 mei plaats zal vinden in het theater het Voorhuys Emmeloord.” 

“Waarom ik meedoe? Sinds ik een klein meisje was, zag ik weinig voorbeelden met echte rode haren. Ik heb me altijd geschaamd voor mijn rode haar en voor het maatje meer wat ik heb. Dit heb ik sinds een tijd los weten te laten en ben van mijzelf en mijn lichaam gaan houden! Dit wil ik nu aan iedereen laten zien, hierin wil ik dan ook een voorbeeld zijn voor alle meiden die zoals mij ooit onzeker zijn of waren.” 

Wie Brienneke wil helpen kan een stem uitbrengen door te sms’en naar: 7733, met als tekst Vote MCN Brienneke. Dit kost 1.10 per sms.