Ouder-kindtraining mini’s Ledûb Volleybal 

BUDEL – Eind april stond er voor de Ledûb Mini’s een van de hoogtepunten van het seizoen op het programma: de altijd gezellige ouder-kindtraining. Mikel (papa) en Feline de Windt waren erbij en schreven onderstaand verslag.  

Met vele sportieve ouders en enthousiaste kinderen was de ouder-kindtraining van afgelopen zaterdag een groot succes. We begonnen de training met een warming-up: ‘Memory’. Er werden vier groepen gemaakt van ouders en kinderen. Elke groep moest óf de rode óf de zwarte kaarten verzamelen.  

Technieken 
Na de warming-up had Loek een aantal leuke oefeningen uitgezet waarbij er moest worden gemikt op hoepels, op korven of op een skippybal waarbij allerlei volleybaltechnieken terugkwamen. Ook was er een estafettevorm uitgezet waarbij er samen moest worden gewerkt.  

Afsluiting
Als afsluiting van de ouder-kindtraining was er natuurlijk het traditionele partijspel waarbij mooi te zien was dat zowel het fanatisme van de ouders als dat van de kinderen leidde tot een aantal mooie rally’s en punten. Kortom, een mooie afsluiting van een succesvolle ouder-kindtraining! Nu 2 weken vakantie en 9 mei zien we de kinderen weer in de zaal!