HOVO College bij Bibliocenter Weert; Is onze democratie in gevaar?

WEERT – Bibliocenter Weert organiseert in samenwerking met HOVO Limburg op woensdag 10 mei het college “Is onze democratie in gevaar?” Het college wordt gegeven door Prof. dr. Huub Spoormans, Emeritus hoogleraar bij de Open Universiteit.

Het debat over de bedreigingen van onze democratie wordt de laatste jaren steeds vaker gevoerd. Dit geluid is niet langer voorbehouden aan bepaalde politieke stromingen of ideologieën, maar lijkt breed gedragen te worden. Het HOVO college biedt belangrijke inzichten en perspectieven op dit cruciale onderwerp.

HOVO
HOVO (Limburg) is sinds 1990 de onderwijsinstelling die cursussen en colleges organiseert, voor iedereen die zich wil verdiepen in kunst, cultuur, filosofie, geschiedenis, psychologie, exacte vakken en meer. Wel op academisch niveau, maar zonder verplichtingen en tentamens. 

Het college begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. De toegangsprijs is € 7,50 voor leden van Bibliocenter en € 12,50 voor niet-leden. Inschrijven kan via de website van Bibliocenter, www.bibliocenter.nl