Ontdek het Aha!-Programma 2023-2024! 

HAMONT-ACHEL – Het stadsbestuur heeft weer een mooi aha!-programma 2023-2024 voor jou in petto. Naar jarenlange traditie bevat het cultureel programma ook komend seizoen een stevige mix van lokaal talent, grote kleppers en – misschien voorlopig nog – onbekend talent. Ben jij benieuwd welke artiesten er komend seizoen de Hamont-Achelse podia onveilig maken? Ontdek het snel op www.hamont-achel.be/aha

“Met veel plezier kondigen we het nieuwe aha!-seizoen 2023-2024 aan”, vertelt een trotse schepen van Cultuur Joren Mertens. “Al meer dan 10 jaar timmeren we aan een mooi cultureel aanbod waarin eigen evenementen, activiteiten van verenigingen en andere organisatoren worden geclusterd. Daarnaast beschikken we in Hamont-Achel niet enkel over zeer degelijke infrastructuur, maar mogen we ook rekenen op de inzet van een sterke groep gemotiveerde vrijwilligers. 

Die combinatie is dé succesformule voor een (h)eerlijk programma!” Dat het aha!-programma een sterk product is, bewijzen de bezoekerscijfers. Na een voor de cultuursector zeer pijnlijke coronaperiode stijgen de bezoekerscijfers ook in Hamont-Achel opnieuw. “Het was zoeken, ploeteren, zweten en af en toe formules herbekijken,” geeft de schepen toe. “Maar we zijn er doorheen gesparteld. Hopelijk kunnen we de tendens van de laatste maanden ook volgend seizoen verderzetten. Aan het enthousiasme van onze medewerk(st)ers en vrijwilligers zal het alvast niet liggen.” 

Wil jij je ook graag aansluiten bij het gemotiveerde aha!-vrijwilligersteam? Meld je dan aan bij het UiTpunt Hamont-Achel. Dat kan telefonisch via 011 51 05 02 of via e-mail uitpunt@hamont-achel.be of je komt gewoon eens langs. De medewerkers helpen je graag verder.  

Ticketverkoop start 8 juni
De ticketverkoop – zowel abonnementen als losse tickets – start op donderdag 8 juni 2023 vanaf 10.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar bij de balies van het UiTpunt in zowel Hamont als Achel of online via www.hamont-achel.be/aha. Je ontdekt hier ook het volledige programma 2023-2024, al is het perfect mogelijk dat er gedurende het seizoen nog aanvullingen komen, indien er zich interessante producties aandienen. 

“Onze zalen en werkwijze vallen steeds meer in de gratie bij verschillende nationale en internationale boekingskantoren. Een absolute verdienste van onze aanpak, opgebouwde kennis en ervaring en omvangrijke maar bovenal enthousiaste aha!-ploeg. We krijgen dan ook regelmatig tijdens het seizoen nog interessante bands aangeboden. Indien mogelijk, gaan we daar natuurlijk graag op in. Houd dus zeker ook tijdens het seizoen onze communicatiekanalen goed in de gaten,” geeft Joren Mertens nog mee.