Wilma weer in Elfstedentriathlon

BUDEL – Op Vaderdag, zondag 18 juni, gaat Olympisch kampioen Maarten van der Weijden van start om in 6 dagen tijd (van 18 t/m 24 juni) de Elfstedentriathlon af te leggen. Maarten zal zowel 200 km gaan zwemmen, 200 km fietsen als 200 km wandelen met als doel, zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek ter genezing van kanker. 

Maarten kan gesteund worden, niet alleen met donaties, maar ook door mede-zwemmers.

Bij Zwem- en Poloklub Budel zwemt zo’n medezwemmer…Wilma Segers-Scheepers gaat net als vorige keer meezwemmen met Maarten van der Weijden. Wilma heeft in 2019, samen met haar zus Elly, ook meegezwommen met Maarten. 

Net als in 2019 zal Wilma in alle 11 de Friese Steden meezwemmen, steeds zo’n 2.000 meter, voor de zwemmers in Budel is dat omgerekend zo’n 80 baantjes en dat dan 11 keer. Wilma zal dus in totaal 22 km gaan zwemmen van zondag 18 juni tot en met woensdag 21 juni. Op die manier zet Wilma haar hobby in ter ondersteuning van een goed doel. Wilma heeft namelijk in hun directe familie- en vriendenkring meegemaakt dat mensen geraakt worden door de vreselijke ziekte kanker. De Maarten van der Weijden Foundation zorgt er voor dat 100% van het geld daadwerkelijk gaat naar onderzoeken ter genezing van kanker gaat, onderzoek van KWF.

Iedere deelnemer dient zoveel mogelijk sponsorgeld mee te brengen. Daarom is Wilma hard bezig met om een zo groot mogelijk bedrag in te zamelen. Ze heeft een profiel aangemaakt op mvdweijdenfoundation.nl. en is eenvoudig te bereiken via www.zpkbudel.nl/wilma. Via iDEAL kunt u gemakkelijk een donatie en tevens aanmoediging achterlaten. Alle beetjes helpen en zijn van harte welkom. Tevens kunt u daar zien hoe Wilma zich voorbereidt op deze monstertocht, die dag en nacht gedurende deze dagen doorgaat..

Naast diverse inzamelingen van onze leden, familie, vrienden en kennissen is er door Borrelbar ‘Kikkerop’ in Maarheeze een speciale doneeractie opgezet. Deze actie vindt plaats op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei. Die dag kunt u tapas-hapjes komen eten. Van ieder gegeten hapje zal € 2,- gedoneerd worden aan Wilma voor de Maarten van der Weijden foundation. Bestelt u 11 hapjes tegelijkertijd, dan ontvangt u ook nog eens een 11-Steden-kruisje. Dus wil u Wilma steunen onder het genot van een hapje en drankje, kom dan op Hemelvaartsdag naar Borrelbar ‘Kikkerop’ in Maarheeze.

ZPK Budel wenst Wilma alvast veel succes tijdens haar zwemtocht. 

Steunt u Wilma Segers-Scheepers die haar zwemtalent inzet om geld op te halen voor onderzoek naar genezing van Kanker door een donatie achter te laten? Alvast bedankt, zodat er voor veel mensen met kanker een betere toekomst komt!