Heel even

REGIO – In de vorige editie van het Hac staan twee ingezonden brieven die gaan over de enquête over het AZC te Budel en hebben EEN ding gemeen:

De uitkomst van de Enquête over het AZC wordt in twijfel getrokken en niet erkend.

Er wordt zelfs geschermd met het feit dat 80-95% van de burger voor voortzetting is van het AZC is.

De mensen die NIET gestemd hebben worden zomaar opgeteld bij de VOOR- opening stemmers. Dat is dan weer gebaseerd op een oude wijsheid. 

Er wordt door de tweede briefschrijver weer eens een nuance aangebracht in de uitslag en accepteert niet dat 56% wil dat het AZC op slot gaat.

De nieuwste vorm van Democratie.

Alles wat TEGEN  het AZC is, wordt weggeschreven als fake news en Trumpiaanse toestanden. Als ik jou denkwijze doortrek erkent U ook onze gemeenteraad niet, omdat maar 54% van de burger heeft gestemd. WE hebben dus te maken met een niet erkende gemeenteraad.

Trump accepteerde zijn verlies ook niet.

Het laatste woord is aan Staatssecretaris van de Burg die bepaald WAT ER GAAT GEBEUREN.

En niemand anders!

Ben benieuwd welke stappen onze gemeente nu gaat zetten om het toch op slot te krijgen, was tenslotte een verkiezingsbelofte.

Als Staatssecretaris van de Burg besluit om het toch open te laten, dan is het excuus van onze gemeente dat ze er alles aan hebben gedaan, maar het betreuren, zo gaat dat nu eenmaal in de politiek. Dan kan ik de 44% niet stemmers groot gelijk geven. Dan heeft stemmen inderdaad geen zin.

Ingezonden door Cor van Mierlo