Jazzmiddag in ’t Perron: The Mellowtones

HEEZE – Op zondag 7 mei om 15.00 uur swingt het in ‘t Perron. ‘The Melllowtones’ is een jazztrio uit de regio Eindhoven en speelt voor haar plezier. Het repertoire bestaat uit jazzstandards met hier en daar een verjazzte popsong. Standards geïnspireerd op muziekopnames van zangeressen als Dianne Reeves, Fay Claassen en Diana Krall. Vocale jazz, met ondersteuning van een kleine ritmesectie. Lekker easy en mellow dus. Een toevallige ontmoeting in de zomer van 2016 leidde tot een buitengewoon inspirerende eerste repetitie. Een warme mezzosopraan (Brigit), een lopende en swingende bas (Norbert) en een gevoelige gitaar (Rob) zorgen voor sfeervolle muziek op iedere bijeenkomst en receptie of een intiem concert op een podium. Bij gelegenheid nodigen we gasten uit met wie een fijne muzikale klik hebben. Een blazer en een drummer kun je dan zomaar met ons op het podium zien staan. Voilà: The Mellowtones! Relaxt en easy, een mooie gelegenheid om de zondagmiddag in een aangename muzikale sfeer mee te maken in ’t Perron. De entree is gratis. Kijk voor meer activiteiten op www.tperron.nl