Moederdagcadeaus bij Etos Budel

BUDEL – Op 14 mei is het Moederdag! Alle moeders worden verwend met een leuk cadeau. En waar kun je daarvoor terecht? Bij Etos Verheij Budel.

“Wij hebben alles in onze winkel om er een geslaagde Moederdag van te maken.

Keuze uit een zéér ruim assortiment parfum in alle prijsklasse. Gezichtsverzorging en make-up van verschillende merken. En op Moederdag krijg je bij aankoop van 2 Louis Widmer artikelen, een prachtige strandtas cadeau. Hoe leuk is dat om moeder mee te verwennen. En wat dacht je van handgemaakte bruisballen, die extra lang bruisen in bad en gemaakt zijn met etherische olie en aloë vera? Een heerlijk relaxmoment voor alle lieve moeders. We hebben een enorme keuze in geschenksets maar je kan je Moederdagcadeau ook zelf samenstellen met bijvoorbeeld Janzen producten voor moeder waarmee je haar extra verwend en een relaxmoment verdient ze zeker. Ken je de Etos Embrace lijn al? 3 prachtige geurlijnen met diffusers, douche en badproducten.

En ook hier kun je zelf je cadeau samenstellen. En houdt je moeder van een snoeperijtje? Dan hebben we speciale luxe geschenkdozen met de lekkerste drop van Meenk, chocolade van Tony Chocolonely  en wat denk je van chocolade lipstick en nagellak, hoe leuk is dat. In onze folder vind je nog veel meer voor een geslaagde moederdag. 

Etos Verheij Budel heeft het meest uitgebreide cadeau assortiment voor Moederdag in huis. We staan klaar om je te adviseren en je cadeautjes pakken we weer verrassend in,” aldus het team van Etos Verheij Budel, Markt 15 in Budel.