Tectum Beach Toernooi Achel

ACHEL – Ben jij klaar voor een dag vol zon, sport en gezonde competitie?

Dan is het jaarlijkse beachvolleybal toernooi van Tectum Achel op zaterdag 10 juni 2023 bij Sporthal De Koekoek iets voor jou! Kom samen met je bedrijf, vereniging of gelegenheidsteam en speel mee in onze 4-tegen-4 wedstrijden. Voor de bedrijven heeft Tectum zelfs een speciaal pakket in petto. En wat is er beter dan na een intense wedstrijd een overheerlijke BBQ? Precies! Daarom sluiten de volleyballers de dag af met een gezellige barbecue, waar je met je tegenstanders en teamgenoten kan napraten en genieten van de gezellige sfeer. Enthousiast geworden? Inschrijven kan gratis via info@tectum-achel.be tot 3 juni. Maar wees snel, de plaatsen zijn beperkt!

Dus aarzel niet langer en schrijf je in voor het geweldige beachvolleybaltoernooi. Tectum ziet je graag op zaterdag 10 juni vanaf 10.00 uur bij sporthal De Koekoek.

Archieffoto Jos Meusen