De Immenhof  te Budel

BUDEL – Wist u dat u iedere dag vrij in onze tuin kunt wandelen en genieten van honderden bloemen en planten? En dat er in de zomermaanden tot oktober iedere zondagmiddag iemand van de vereniging aanwezig is, waar u vragen aan kunt stellen? Er is  een rustpunt onder de lindeboom vanwaar u de hele tuin kunt overzien, en onder de overkapping staat een grote picknicktafel waar u van een lekker kopje koffie kunt genieten. Van hieruit kunt u ongestoord achter een glazen wand onze bijen zien die druk bezig zijn om stuifmeel en nectar te verzamelen uit de zogenaamde drachtplantentuin die speciaal is  aangelegd voor de bijen en andere insecten. Ook komen er vele vlinders de tuin bezoeken. Verder worden er lezingen gegeven aan scholen en groepen over het leven van de bij, hiervoor kunt u contact opnemen via de website www.wilgenroosje.nl, er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen om een afspraak te maken. U vindt De Immenhof achter in de Broekkant te Budel. Voor de route kijkt u het best op www.wilgenroosje.nl