Expositie schilderijen in MFC de Borgh

BUDEL – Op 1 mei is in de foyer en gangen van MFC de Borgh een nieuwe expositie van schilderijen van meerdere kunstenaars gestart. Kitty Arets, Sylia Zavrel, Trudy Peeks en Nelly Koenen laten hun diverse werkstukken zien. Elke kunstenaar heeft zijn eigen stijl. Sylvia en Trudy werken vaak vanuit hun fantasie en zo ontstaan mooie creaties zowel abstract als realistisch in vele kleuren. Van Kitty en Nelly hangen voornamelijk realistische werken. Nelly heeft nder meer verschillende landschappen geschilderd en Kitty heeft divers werk waaronder dieren, landschappen, bloemen en figuren in kleurrijke voorstellingen. Van Kitty hangen ook nog enkele schilderijen in Huiskamer ’t Buuls Zitje. Diverse schilderwerken zijn te koop tegen heel schappelijke prijzen. De expositie is te zien tijdens openingstijden van MFC de Borgh in Budel, adres Dr. Ant. Mathijsenstraat 15.

Het schilderij op de afbeelding is van Kitty