RoodWit’67/Plus is op zoek naar jou!

BUDEL-DORPLEIN – Het is algemeen bekend dat de sportclubs het lastig hebben. Door teruglopende ledenaantallen, hoge energierekeningen en een verandering in de sportcultuur heeft ook Rood-Wit’67/Plus het lastig. Maar Rood-Wit’67/Plus laat het er niet bij zitten. Kijk alleen al naar de schitterende accommodatie met mooie groene velden, die er altijd piekfijn bij liggen. Hierdoor worden er zelden wedstrijden of trainingen afgelast. Rood-Wit’67/Plus heeft een lastige periode achter de rug en kan nu alleen maar vooruit kijken. Van onderuit is de voetbalclub gestart met een nieuwe generatie voetballertjes.

Bij deze allerkleinsten is de vereniging nog op zoek naar jongens/meiden tussen de 4 en 7 jaar die graag willen voetballen bij de mini’s. Zou uw kind het leuk vinden om daar het voetballen te leren? Of vindt u het belangrijk dat uw kind in teamverband bezig is? Kom dan op donderdagavond naar de accommodatie (aanvang 18.15 uur) of neem contact op met Maarten Derks derksmaarten24@gmail.com. Hiernaast wil Rood-Wit’67/Plus graag een  doorstart maken in de leeftijdscategorie onder de 10 jaar. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met Maarten Derks. Verder heeft  Rood-Wit’67/Plus een enthousiaste groep jongens en meisjes (JO17-1) die nog op zoek zijn naar aanvulling. Ben je van het bouwjaar vanaf 2006 en wil je het voetballen weer oppakken of vind je het niet meer leuk bij je huidige club? Maak dan de overstap en sluit je aan. De contributie is voor alle jeugdleden gratis.                                                     

Bij de senioren heeft RoodWit op dit moment vier goed gevulde elftallen, waarvan één veteranenelftal (35+). Heb je als 18-plusser zin om op zondag actief bezig te zijn? Heb je jaren geleden gevoetbald en begint het weer te kriebelen? Neem dan gerust eens contact op. Sluit eens aan bij de trainingen, die op dinsdag- en donderdagavond (trainen vanaf het derde elftal en lager is niet verplicht) gehouden worden en overtuig jezelf dat Rood-Wit’67/Plus jouw club kan worden. Ook bij de lichting van de leeftijd 35+ zijn spelers welkom. Er wordt in competitieverband 2 x 35 minuten gespeeld.  Bovendien wordt het vrouwenvoetbal steeds populairder. Ook Rood-Wit’67/Plus heeft een vrouwenteam. Met een jong team voetballen ze elke zondag hun wedstrijden, maar ook zij kunnen wel wat aanvulling gebruiken. Sta je als moeder langs de kant naar je kind te kijken en denk je, dat voetballen lijkt me ook wel leuk, meld je dan aan. Aanmelden kan bij Johan Rademaekers, j.rademaekers@hetnet.nl of tel. 0031 6 26426264.