Kaartverkoop Musique Spectaculaire Symphonique gestart

MAARHEEZE –  Vanaf maandag 1 mei 18.00 uur start de kaartverkoop voor “Musique Spectaculaire Symphonique” van Muziekvereniging De Poort van Brabant gestart. Kaarten zijn online te bestellen via www.depoortvanbrabant.nl en tijdens de twee voorverkoopmomenten in De Smeltkroes.

Uniek concert in sfeervol decor

Op 17 en 18 juni verzorgt het groot orkest van de Poort van Brabant, samen met Port Vocalis, een aantal solisten (solisten Veerle Houben, Steffi Ras, Davy Bijnen, Leonoor van Gompel, Anne Moonen, Mathijs Valkenburg en Edwin Wolterink ) en de slagwerkgroep drie concerten in de Sint-Gertrudiskerk in Maarheeze. Wilt u een fantastisch concert beleven in een prachtig gebouw met een bijzondere akoestiek, zorg dan dat u erbij bent. 

Kaartverkoop van start

Kaarten kosten € 21,50 per stuk en met de aankoop van uw plaatsbewijs geniet u van een prachtig concert en steunt u het restauratiefonds van de Sint-Gertrudiskerk. Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.depoortvanbrabant.nl én u kunt op donderdagmiddag 4 mei tussen 13.30 en 15.30 uur en maandagavond 8 mei tussen 18.00 en 19.30 uur terecht in De Smeltkroes. Meer weten over de exacte tijdstippen, toegangsprijzen, kaartverkoop enzovoorts? Hou dan www.depoortvanbrabant.nl in de gaten. Hier vindt u alle informatie over Musique Spectaculaire Symphonique.