L’Adele, a Tribute to Adele in Palethe 

PELT – Op vrijdag 12 mei om 20.30 uur staat L’Adele op het podium van CC Palethe in Pelt, hét ultieme Belgische eerbetoon aan de grootste zangeres van het afgelopen decennium. De frontvrouw en dus de Adele van dienst die avond is niemand minder dan de Tongerse Laura Ramaekers. Zij brengt het repertoire van de Britse ster Adele op een manier dat hart en ziel van menig muziekliefhebber zal raken. Laura is met L’Adele niet aan haar proefstuk toe. In haar muzikaal verleden was ze al op grote festivalpodia en tv-formats te bewonderen. Muzikaal laat Laura zich op het podium omringen door muzikanten die hun strepen verdiend hebben bij grote Belgische artiesten. L’Adele is meer dan een tributeband, het is een live-act die op elk podium haar vrouwtje staat. Voor meer informatie en tickets, kijk op www.palethe.be