Seniorenvereniging Dorplein

BUDEL-DORPLEIN – Woensdagmiddag 26 april hadden de senioren van Seniorenvereniging Dorplein een hele gezellige muziekmiddag met het Familiekoor Van den Broek, oorspronkelijk afkomstig uit Geldrop.  Zij brengen met 4 broers en 2 zussen gezellige Nederlandse, Duitse en Engelse liedjes ten gehore. Het waren stuk voor stuk meezingers en iedereen heeft met volle teugen genoten. Helaas was de oudste zus (88 jaar!) niet aanwezig, omdat ze in het ziekenhuis ligt. Seniorenvereniging Dorplein

wenst haar van harte beterschap! Op de tafels stonden volop borrelhapjes en nootjes. Ook voor warme snacks was gezorgd. Na afloop werd er nog even gezellig nagepraat en een drankje gedronken aan de bar. De volgende activiteit is de maandelijkse fietstocht op de 3e woensdag van de maand (woensdag 17 mei, vertrek stipt om 13.00 uur vanaf de Schakel) en de jaarlijkse fietstocht met barbecue op woensdagmiddag 24 mei.  Bent u 55+? Wilt u meer weten over onze vereniging en de activiteiten? Of een keer 1 van de activiteiten bijwonen? Neem dan contact op met het secretariaat: seniorenverenigingbd@hotmail.com