Baby Spa Budel, genieten voor baby én ouders 

BUDEL – Voormalig kraamverzorgster Mira van Tongerloo ontvangt graag baby’tjes en ouders in haar Baby Spa te Budel. Bij Baby Spa worden verschillende ontspanningstechnieken voor baby’s aangeboden zoals floaten in de baby jacuzzi of een Shantala babymassage. Gedurende het arrangement neemt Mira uitgebreid de tijd voor zowel het kindje als de ouder(s). 

Van zodra je baby is uitgekleed en een zwemluier aan heeft, kan het grote genieten beginnen. In het warme, chloorvrije water van zo’n 38 graden Celsius kan je baby heerlijk floaten. Langzaam zie je je baby ontspannen en dan kunnen de bubbels aan en zelfs de hydrojet. Dit natuurlijk geleidelijk en gecontroleerd, waarbij het welzijn van je baby constant in de gaten wordt gehouden. 

Daarnaast biedt Baby Spa ook Shantala’s baby massages aan. Deze uit India afkomstige massagetechniek draait om aanraking, liefde en ontspanning. Even alle aandacht voor je kindje. Een Shantala massage is behalve ontspannend ook heel goed voor de bloedsomloop, de ontwikkeling van de spieren en de longen. Bij Baby Spa worden de verschillende technieken aangeleerd zodat je dit ook thuis kan toepassen. 

Wat Baby Spa Budel onderscheidt van anderen is het feit dat Mira zowel voor het kind als voor de ouder(s) ruim de tijd neemt. Iedere sessie is privé waardoor alle aandacht naar jou en je kindje gaat. Voorop staat de qualitytime met jouw kindje in een fijne omgeving. Baby Spa Budel is knus en kleinschalig waardoor zowel jouw kindje als jijzelf kunnen genieten van een ontspannende sessie. 

Baby Spa Budel

Broekkant 57, 6021 CS Budel

0031 6 30 560 984

www.babyspabudel.nl