Win tickets voor Koekwaus Festival 

PELT – Zaterdag 20 mei gaan alle remmen los tijdens het Koekwaus Festival. Op het terrein van Hennemeeuwis in Pelt staan diverse artiesten te popelen om het publiek helemaal ‘koekwaus’ te maken.

Koekwaus is één groot verkleedfeest met een fout kantje en een uitgebreid muzikaal pallet. Denk aan bekende schlagers, carnavalsnummers tot happy hardcore en goede oude hits uit de 90’s. Ook dit jaar zijn er twee podia die onveilig gemaakt worden door artiesten als DJ Team Ongeremd, Lex & Ciske, Frequencerz, Helene Fisher by Victoria, DJ Boonen, Brasbère en nog veel meer! Koekwaus, op zaterdag 20 mei vanaf 16 uur op het terrein Hennemeeuwis in Pelt. Voor meer informatie, tickets en een overzicht van de artiesten: kijk op de Facebookpagina van Koekwaus Festival of op www.koekwausfestival.be

Win tickets! 

HAC Weekblad mag 3 x 2 vrijkaartjes weggeven voor dit feestje. Wat moet je doen? Stuur als de bliksem een mail naar wedstrijd@hacweekblad.eu met de mededeling ‘Ik ben Koekwaus’ en wie weet win jij wel twee vrijkaartjes voor het marginaalste feestje van de regio. Meedoen kan tot en met zondag 14 mei. De winnaars krijgen maandag 15 mei persoonlijk bericht.