Walk&Talk: Werk vinden met je talenten

WEERT – Op 22 mei om 9:30 uur organiseert Bibliocenter Weert de Walk & Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Deze bijeenkomst heeft als thema “Werk vinden met je talenten”. Als je op zoek bent naar een baan waar je blij en gelukkig van wordt, maar je weet niet welke functie echt bij je past, dan is deze bijeenkomst iets voor jou. Tijdens de bijeenkomst zal Danielle Bax je begeleiden bij het ontdekken van jouw talenten en het vinden van een baan die daarbij past. Ze zal je laten zien hoe je focus kunt aanbrengen door te beginnen bij jezelf, te kiezen voor waar jij het best tot je recht komt en waar jij de meeste waarde kunt toevoegen.

Danielle Bax is een expert op het gebied van loopbaanbegeleiding en gelooft er heilig in dat je de touwtjes van je carrière zelf in handen moet nemen. Tijdens deze Walk & Talk bijeenkomst leer je jouw ideale baan te definiëren en krijg je handvatten om mogelijkheden te ontdekken die bij jou passen. Na afloop ga je naar huis met concrete opties en tips om verder te gaan richting een baan waar je happy van wordt!

Walk & Talk
De Walk & Talk netwerkbijeenkomst is gratis en voor iedereen die op zoek is naar werk. Het is een ideale gelegenheid om andere werkzoekenden te ontmoeten en ervaringen te delen. Kom op 22 mei om 9:30 uur naar Bibliocenter Weert en ontdek hoe je jouw talenten kunt inzetten om jouw droombaan te vinden. Aanmelden kan via www.bibliocenter.nl/werkzoekenden