De 60e Mijl van Mares komt eraan!

MAARHEEZE – Elk jaar, een week na de Tour de France, is Maarheeze het decor van het gezelligste wielerevenement van Nederland: de Mijl van Mares. Deze wordt dit jaar voor de zestigste keer verreden. En dat jubileum is natuurlijk een extra mooi feestje waard!

Twee dagen feest
Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juli zal de 60e Mijl van Mares plaatsvinden. Ja, je leest het goed: het feest duurt dit jaar twee dagen. Vanwege het jubileum wordt er dit jaar extra uitgepakt. Niet één, maar twéé feestavonden in het eerste weekend van de bouwvak: dat wil je niet missen! Houd de site en social media in de gaten voor meer info over het programma.

Zelf meefietsen
Uiteraard rijden niet alleen de profrenners over de straten van Maarheeze, maar kun je zelf ook meedoen. Er is voor ieder wat wils: zo zijn daar de Grote Prijs van Cranendonck voor de recreatieve renners en de Grote Prijs van de Mijl voor de meer geoefende coureurs. Duik je liever de lommerrijke omgeving in en ben je niet bang om vies te worden? Dan doe je mee aan de Cyclewear ATB-tocht. En last but not least: de jongens en meisjes van de basisschool kunnen zich met elkaar meten tijdens de Dikke Banden Race. En het is nú al mogelijk om je in te schrijven.

Kijk op de site voor meer informatie en schrijf je direct in!
Kom je liever lekker kijken, iets eten en drinken en genieten van de sfeer? Dan ben je uiteraard ook meer dan welkom om het 60-jarig jubileum te komen vieren. Zet 28 en 29 juli in je agenda!

Voor meer info zie :www.mijlvanmares.nl

Foto Jos Meusen