Loods 19 opent seizoen Kunstwei Budel met kleurige objecten

BUDEL – Vanaf zondag 14 mei is de Kunstwei Budel aan de Grensweg 64 weer open. In de boomgaard en op het grasland is kunst te zien (en te koop) van Hendrike Huijsmans, Marleen Vansteenvoort, Jan Bakker, Elt de Boer, Raph Janssen, Marijke van Dijk, Marcel Haccuria, Adriaan Francis, Ingrid Wind e.a. Naast veel kleur wordt er ook ingetogener werk geëxposeerd. 

“Voor elk wat wils”, aldus Ingrid van der Linden, die samen met haar partner Ad, de creatieve onderneming Loods 19 runt. “Onder al dat dagelijks geweld van algoritmes, artificial intelligence en chatbots is het een verademing om met je handen bezig te zijn. Daarom tonen we kunst als het resultaat van een ambacht en laten we op craftdagen* geïnteresseerden kennis maken met diverse maaktechnieken tijdens workshops glas-in-lood, tiffany, hotpot, boekbinden, collage maken, vilten, tekenen en schilderen. Liefhebbers kunnen ook zelf aan de slag met een project. Wij bieden ruimte en een helpende hand. Alles onder het motto van Loods 19: creatief, educatief en recreatief.”

Kijken, doen en verblijven (op de minicamping is ruimte voor 4 campers, caravans of tenten) in een inspirerende omgeving. Uw bezoek meer dan waard.

De expositie is gratis te bezoeken op 14, 18, 19, 20 en 21 mei daarna elke zondag van 11.00 tot 16.00 uur. Ook tijdens de craftdagen (bijna elke doordeweekse middag worden er workshops gegeven) en op afspraak (0031 6 53713657) is de Kunstwei Budel geopend. Overnachtingen vooraf reserveren. Meer informatie vindt u op www.kunstweibudel.nl en www.loods19.nl