Winnaars Moederdagfoto’s HAC Weekblad

REGIO – Aanstaande zondag draait het enkel en alleen maar rond mama. Moederdag is dé dag bij uitstek om je moeder eens extra in de watten te leggen. HAC Weekblad heeft de afgelopen weken al heel wat tips gegeven over hoe je jouw mama kan verrassen op deze speciale dag. En ook deze week staan er op deze pagina’s interessante adresjes waar je vast en zeker een mooi cadeau voor mama kan scoren.

En ook HAC Weekblad schenkt deze week extra aandacht aan de mama’s. Op deze pagina’s zetten we namelijk alle mama’s in het zonnetje! Bovendien mogen we drie mama’s extra verwennen met een mooi cadeau. De drie mama’s met een bloemetje in de foto erbij mogen namelijk een mooie prijs komen ophalen op het kantoor van HAC Weekblad (Stad 19 in Hamont), met dank aan de inzenders uiteraard.

Mia van Zon heeft de 20-delige Pasta-set van Berghoff gewonnen, Janine wint een cadeaubon voor een lekkere hap bij De Brasser Lunch Borrel & Bites ophalen en Joanie mag gaan genieten van een make-up workshop bij Studio Coquette in Hamont. Gefeliciteerd!

HAC Weekblad wenst alle mama’s een schitterende dag toe!