Zomeravond voetbalcompetitie 

BUDEL-DORPLEIN – Op de velden van Rood-WIt’67 in Budel-Dorplein wordt elke week gespeeld in de zomeravondcompetitie voetbal BZA-Buul. Veldsink van Hunsel & Govers is de koploper. Zij zijn nog zonder puntenverlies. Ook afgelopen week wonnen ze weer.

Edah Boys – Veldsink van Hunsel & Govers: 2-3
Het verschil op de ranglijst was niet terug te zien op het veld. Het duurde tot enkele minuten voor rust voordat Veldsink van Hunsel & Govers de ban wist te breken en kon scoren. Meteen daarop echter een eigen doelpunt. Nog voor rust werd toch nog de 1-2 op het scorebord gezet.  Na de 1-3 leek de wedstrijd gespeeld, maar toen Edah Boys 2-3 aantekende braken er nog enkele spannende slotminuten aan.

Heikanters – Brabant Totaal Afbouw: 1-3
Brabant Totaal Afbouw ging vanavond duidelijk voor hun eerste overwinning dit jaar. Het lukte in een sportieve wedstrijd tegen de Heikanters. Kansen genoeg voor beide teams, maar een hoge score bleef uit omdat er ook goed verdedigd werd.

FC Verhoeven Dakdekkers BV –  FC de Hitsige Willy Haon: 0-10
Een productieve avond voor FC de Hitsige Willy Haon. FC Verhoeven kon met hard werken tegen de goed combinerende tegenstander geen echte vuist maken. Wat FC Verhoeven ook probeerde, ze kwamen steeds te kort. 

Lammers Beton – Tim Recruitment/de Wielerbaan: 3-8
Al snel kreeg Lammers Beton het eerste doelpunt tegen, maar ze gaven zich niet zomaar gewonnen. Na enkele minuten scoorden ze de gelijkmaker. Met rust was een stand van 2-4 bereikt in het voordeel van Tim Recruitment/de Wielerbaan. In de 2e helft werd dit uitgebouwd naar 3-8. Lammers Beton wacht nog altijd op het eerste puntje.

ZAS United – Statera Family Office: 6-2
Pittige pot voetbal op de mat vanavond, al vond de scheids dat er wel wat minder gepraat mocht worden. Misschien was dat de reden dat Statera Family Office niet echt tot voetballen kwam en ZAS United daarentegen de doelpunten aaneen reeg. 

Het programma staat elders op de sportpagina’s. Voor alle info zie www.bza-buul.webs.com/