Zondag Rood-Wit’67/Plus – SSE

BUDEL-DORPLEIN – Voor Rood-Wit’67/Plus staat er zondag niets meer op het spel behalve dan de eer om te winnen. De Roodwitters zijn vrij van degradatiezorgen en een periodetitel is ook niet meer haalbaar. Voor SSE daarentegen staat er nog veel op het spel. Zij hebben nog 1 punt nodig om geen nacompetitie te hoeven spelen voor degradatie. FC Cranendonck kan in punten nog gelijk komen met SSE. In dat geval moeten SSE en FC Cranendonck nog een beslissingswedstrijd spelen wie een na laatste in de competitie wordt. De een na laatst speelt vervolgens nog een wedstrijd tegen een periodekampioen van de 5e klasse. De periodekampioen promoveert bij winst en de verliezer degradeert naar de 5e klasse. 

De wedstrijd begint om 14.30 uur en de wedstrijdbal is geschonken door Mooie Ouwe Zooi.nl van Marcel Aarts. Zondag is er voor iedere bezoeker gratis spek met eieren.