Holistische therapiepraktijk Linda van den Wildenberg 

BUDEL – “Met álles waarvan je het gevoel hebt: ‘dit loopt (even) niet lekker in mijn leven’, kun je bij mij terecht.” Aan het woord is holistisch therapeute Linda van den Wildenberg. Door het toepassen van de doeltreffende en zachtaardige NEI-therapie heeft ze al veel cliënten verlost van allerhande klachten, zowel mentaal als fysiek. “We pakken de echte oorzaak van het probleem aan en niet enkel de symptomen. De behandelingen heffen blokkades op in ons lichaam waardoor klachten verdwijnen.” 

Linda past NEI-therapie toe als basis voor haar behandelingen. Neuro Emotionele Integratie therapie biedt een manier om blokkades op een vriendelijke manier op te lossen. “Deze therapie is doeltreffend en laagdrempelig. De NEI-therapie vertrekt vanuit de informatie die je zelf uit je eigen lichaam haalt, uit je onderbewustzijn. Je lichaam weet namelijk veel meer dan je zelf beseft. Door middel van een spiertest kunnen we precies bepalen waar er een blokkade zit die zich uit in mentale en/of fysieke klachten. Zo kunnen we rechtstreeks de oorzaak van het probleem aanpakken en niet enkel de symptomen. Door het gehele systeem terug in balans te brengen kunnen we op een gemakkelijke manier blokkades opheffen en zullen klachten verdwijnen. Bovendien hoef je hier zelf weinig inspanning voor te leveren, want je onderbewuste neemt 90% van het werk voor zijn rekening.” 

Bij ieder probleem, of dit nu fysiek, emotioneel of psychisch is, kan de NEI-therapie toegepast worden. Denk aan begeleiding bij een burn-out, trauma- of rouwverwerking, angsten, laag zelfbeeld,… tot migraine, rug- en/of schouderklachten, vermoeidheid, stress,… “Veel mensen vinden in de reguliere zorg niet de oplossing en begeleiding waar ze naar op zoek zijn. Als gevolg hiervan wordt er steeds vaker een oplossing gezocht in de alternatieve geneeskunde, zoals holistische therapie” aldus Linda. “Door het complete plaatje, lichaam én geest onder de loep te nemen kunnen we de kern, de echte oorzaak, aanpakken.” 

De NEI-therapie vergt geen lange praatsessies en het boekt snel resultaat. Er wordt beroep gedaan op het onderbewuste, waardoor het werk eigenlijk uit handen wordt genomen. Een van de grote voordelen hiervan is bijvoorbeeld dat een trauma uit het verleden niet ‘bewust’ opgerakeld hoeft te worden om het verwerkingsproces te starten. Het werk wordt geleverd door je onderbewustzijn. Door de linker- en rechterhelft van de hersenen met elkaar te laten communiceren, wordt het brein aangespoord om de balans in het lichaam te herstellen. 

“Als aanvulling op de NEI-therapie heb ik ook de opleidingen EMDR traumaverwerking en Reiki gevolgd. Ik merk dat deze behandelingen een aangename toevoeging zijn op de NEI therapie. Iedere persoon is anders en iedere behandeling is maatwerk. Samen met de client kijk ik welke combinatie van behandelingen het efficiëntst is en de beste resultaten oplevert,” vertelt Linda. In haar praktijk aan de Meidoornstraat in Budel ontvangt Linda haar cliënten in een ontspannen en veilige omgeving. 

Benieuwd naar wat Linda voor jou kan betekenen? Neem contact op via tel. 0031 6 28 61 49 71 of mail naar info@lindavandenwildenberg.nl Voor meer informatie neem ook eens een kijkje op de website: www.lindavandenwildenberg.nl