‘Is er dan niemand boos?’ in Theater de Borgh 

BUDEL – Op woensdagmiddag 24 mei staat alweer de laatste jeugdvoorstelling van dit theaterseizoen op de planken in Theater de Borgh. Deze keer een vrolijke voorstelling over een stom onderwerp.. boos zijn! 

Eekhoorn was jarig, maar Spitsmuis kon niet komen om allerlei verzonnen redenen. Nu denkt Spitsmuis dat Eekhoorn daar hartstikke boos over is, maar dat is helemaal niet zo. Dat vindt Spitsmuis niet leuk en gaat er daarom alles aan doen om Eekhoorn tóch boos te krijgen. Ondertussen wordt Spitsmuis zelf steeds kwader…

De voorstelling zit vol humor, met herkenbare gevoelens voor kinderen van alle leeftijden. Het verhaal is gebaseerd op het boek ‘Is er dan niemand boos?’ van Toon Tellegens. 

Tickets voor deze familievoorstelling kosten slechts 6 euro en zijn te koop via www.theaterdeborgh.nl of aan de kassa in MFC de Borgh.