Mooie prestaties Yin Yang 

BUDEL – Zaterdag 6 mei nam karateschool Yin Yang deel aan het Asahi club toernooi in Oud- Turnhout (B). Dit is een groot toernooi met maar liefst 545 deelnemers!

Karateschool Yin Yang was er met Shihan Gerard van Kessel. Gerard was hoofdscheidsrechter in een van de 8 scheidsrechtersteams. Senpai Anja, Kim en Noël waren mee als coaches van het jeugd selectie team. Dit team bestaat uit 10 jonge karateka’s, die allemaal mooie prestaties hebben neergezet op de tatami oftewel de wedstrijdmat. 

Omar en Nizar zaten in dezelfde poule, alsook Haydar en Tom. Behalve dat ze tegen andere deelnemers moesten strijden, hebben ze ook tegen elkaar moeten vechten om een podiumplaats te behalen. Ayhm kwam in een poule uit met zwaardere tegenstanders en met meer karate ervaring. Ondanks het verschil van 11 kilo verschil en met zelf een karate ervaring van enkele maanden, behaalde hij de hoogste podiumplaats.

Denis heeft mooie partijen gemaakt, Yves won door een mooie wazari en Jayden door een mooie technische KO. Nadir en Yassir onze ervaren wedstrijd karateka’s, zij hadden deze wedstrijden ter voorbereiding voor het WK einde van dit jaar. Zij wonnen deze wedstrijd beide met overhand. Resultaat: brons voor Omar Kajeou, zilver voor Tom Hakkenberg en Denis Mazelon, goud voor Nizar Alali, Haydar Alali, Ayhm Gorbad, Jayden Hamstra, Yves Ketelaars, Yassir Alai en Nadir Alali.

Karateschool Yin Yang is trots op alle behaalde resultaten. Zou je ook karatewedstrijden willen gaan doen, of karate willen leren zonder op de wedstrijdmat te hoeven staan? Meld je aan voor een proefles op onze website: www.kyokusyinyang.nl, kijk voor foto’s van de wedstrijd op de FB pagina: Yin Yang Kyokushin

Foto is gemaakt door Freek Hamstra