Sporting atletiek Neerpelt heeft een nieuwe hoofdsponsor Deco

PELT – De succesvolle firma Deco ramen en deuren heeft voor 3 jaar zijn naam verbonden aan de eveneens succesvolle atletiekclub SACN. Het bedrijf doet dit door de shirts van de 250 wedstrijdatleten te sponsoren. Woensdag 3 mei kregen de leden de nieuwe shirt aangeboden na een korte officiele huldiging. Dat gebeurde in gezelschap van de hoofdsponsor, zijn vrouw en Leen Gielen (Schepen van Sport van de gemeente Pelt).

Ook de ontwerper van het gekozen ontwerp werd in de bloemetjes gezet. Met deze ijzersterke combinatie kan SACN de komende jarennog groeien naar een club van Nationaal Niveau.

Op foto zie van Links naar rechts:

Sponsor Marcel Deelkens en zijn vrouw 

Daan Stevens Sponsor verantwoordelijke

Lukas Theunis ontwerper clubshirt.

Niels Heuvelman voorzitter