Winnaars actie maand van de markt

PELT – De winnaars van de actie Maand van de Markt zijn bekend! Tijdens de donderdagmarkt op de Oude Markt werden de twee winnaars, Jeaninne Schoemans en Martina van Tol, door burgemeester Dennis Fransen en schepen van markten, Niels Valkenborgh ontvangen voor de overhandiging van de hoofdprijs.  

De Burgemeester en schepen mochten de twee dames verrassen met een handige trolley inclusief een zeer mooi prijzenpakket van waardebonnen van de marktkramers en Peltse horecazaken + een cheque van Visitlimburg.be.

Niet bij de winnaars? Niet getreurd want de actie van de Maand van de Markt heeft nog veel meer prijzen in petto en zo zullen meer dan 250 personen per brief hun troostprijs ontvangen. De markt in Overpelt gaat elke donderdagnamiddag door op de Oude Markt tussen 13.00 en 18.00 uur.  Op zaterdagvoormiddag tussen 08.00 en 13.00 uur is er de wekelijkse markt in Neerpelt Centrum en deze gaat door in de Kloosterstraat en de Kerkstraat.