Biljartcompetitie Senioren Vereniging Soerendonk

SOERENDONK – Op 3 mei 2023 werd in de huiskamer van Den Donck te Soerendonk de prijzen uitgereikt van de biljart competitie seizoen 2022/2023 bij Senioren Vereniging Soerendonk (S.V.S). Iedere dinsdagmiddag werd door 32 biljarters gestreden voor de hoogste score (libre 62 partijen). De teams bestonden uit Budel 1 en 2, Gastel 1 en 2  en 4 teams van S.V.S. uit Soerendonk. Het was een seizoen waarin gestreden werd naar de felbegeerde eerste plek.  Op de 3e plaats eindigde Driek Boelens  van team VGS 3 met 119 punten. De 2e plaats met 121 punten was voor Toon Kissen van team Budel  1. En de 1e plaats ging naar Jac van Cranenbroek van team Gastel met 133 punten.  

De hoogste serie (28) was voor Cor Boelens en Jan Roosen terwijl het hoogst gespeeld in procenten 258% behaald werd door Frans van Mierlo. De prijsuitreiking werd besloten met een gezellige middag. Onder het genot van een drankje en een hapje kon men nog napraten of een kaartje leggen. En voor de biljarters werd er nog onderling een soort van pentathlon toernooi georganiseerd  dat uiteindelijk werd gewonnen door Fried Meijer met 327%  

Tweede werd Bert Vermeulen met 291% en Pierre Geven werd 3e met 276%. Het bestuur van S.V.S. en wedstrijdleider Frans van Mierlo wensen iedereen een fijne vakantie toe.

Tot in het nieuwe seizoen!