Feestelijke opening inspiratiepunt Groote Heide v

HAMONT-ACHEL – Begin juni opent het inspiratiepunt De Groote Heide officieel de deuren. Dit nieuwe toeristische onthaal- en bezoekerscentrum in het poortgebouw van de Achelse Kluis laat je kennismaken met de regio en dit op een interactieve manier die al je zintuigen weet te prikkelen. Tijdens het openingsweekend van 2, 3 en 4 juni is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen. Het gevarieerde aanbod aan activiteiten tijdens het openingsweekend ontdek je op https://degrooteheide.eu/openingsweekend. Wegens de verwachte drukte, reserveer je best vooraf een plekje voor je favoriete activiteit(en). Dat kan vanaf maandag 15 mei. Volgende week brengt HAC Weekblad  meer informatie over de opening én, in primeur, de eerste beelden van het gloednieuwe inspiratiepunt. Hou dus zeker HAC Weekblad in de gaten!